Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (2.84 secunde)
Motiv pentru care deputatul, ajutat de presedintele executiv Danut Moisoiu, face toate demersurile pentru ca structura condusa de Stelian Dutu sa accepte la judet macar un membru al organizatiei municipale Constanta.
Decizia prefectului Danut Culetu, desi nemultumeste reprezentantii PSD Constanta, a fost primita bine de consilierii judeteni ai Aliantei PNL-PD, liberalul Victor Manea declarand:
Pe de alta parte, Gheorghe Iorov s-a aratat incantat de optiunea colegilor liberali si democrati, asteptand cu nerabdare data de 25 aprilie, atunci cand a fost convocata, prin ordinul prefectului Danut Culetu, sedinta de reconstituire a Consiliului Judetean Constanta.
Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Pe data de 25 aprilie, prin ordinul prefectului Danut Culetu, a fost convocata sedinta de reconstituire a Consiliului Judetean Constanta, moment in care se va vedea, pe viu si de adevaratelea cine cu cine voteaza, in conditiile in care in ultima perioada au existat numeroase discutii - ba ca Alianta incearca sa convinga pesedistii sa voteze impotriva lui Nicusor Constantinescu, ba ca...
In prezenta prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, si a edilului sef al orasului, Zamfir Iorgus, Primaria Municipiului Mangalia a inaugurat marti, 25 aprilie, primele 13 case de tip duplex construite pentru familiile ce reprezinta cazuri sociale in localitate.
"daca e viciu, adica prostie, asta e, o platim", a fost parerea consilierului local municipal PD Danut Moisoiu, cunoscut drept fumator inrait.
Nu a lipsit de la petrecerea organizata in cinstea "Europei" nici prefectul judetului Constanta, Danut Culetu. Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare.
Au mai participat la acest eveniment prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, directorul AJOFM Constanta, Emilia Murineanu, directorul Directiei Agricole Judetene, Gheorghe Albu si primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod.
"Speram, ca prin semnarea protocoalelor de infratire intre localitatile din Bulgaria si cele ale judetului nostru sa cream legaturi trainice si sa putem dezvolta fiecare regiune in parte", a declarat prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a declarat ca: "Am luat legatura cu directorul Directiei Sanitar-Veterinare Constanta, Grigore Mertoiu, caruia i-am comunicat sa ia legatura cu dumneavoastra si sa lamureasca aceasta situatie neplacuta referitor la cele aparute".
Razboiul dintre institutiile Primariei si Prefecturii pare a continua la nesfarsit, ieri consumandu-se un nou episod, prin reactia destul de dura a primarului Radu Mazare la adresa prefectului Danut Culetu in privinta amenzilor aplicate pentru nesolutionarea unor notificari.
A evitat insa sa declanseze vreo polemica in aceasta privinta, multumindu-se sa-i recomande prefectului Danut Culetu, prezent si el la intalnire, sa incerce sa cada la pace cu primarul, deoarece "nu ar trebui sa existe atata patima si politizare".
Laurentiu Mironescu si Danut Moisoiu au declarat ca organizatia municipala nu a avut nici o influenta in luarea acestei decizii, care a fost insa una fireasca, din moment ce organizatia lui Adrian Sponte functiona oricum clandestin.
Albu Danut) 1997, 13 iunie - cargoul Calarasi (pavilion: Romania, IMO: 7413426, comandant: c.l.c. Ionel Melesescu, sef-mecanic Lucian Ranja, armator:
Conferinta de presa de ieri a organizatiei municipale a Partidului Democrat l-a avut ca singur protagonist pe presedintele executiv Danut Moisoiu, lipsit de aportul deputatului Laurentiu Mironescu, obligat sa ramana la Bucuresti din cauza motiunii de cenzura depuse ieri in Camera de Partidul Social Democrat.
"Eu sper sa iasa bine pentru tara, sa nu fim tratati ca niste oameni cu doua fete. Oricum romanii sunt cunoscuti ca tradatori", a declarat Danut Moisoiu, presedintele executiv al democratilor municipali.
Printre cei prezenti la aceasta manifestare s-au numarat si inspectorul scolar general, Narciz Amza, precum si prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
google-analytics.com